Mielőtt bárminek is nekiveselkednénk, tisztázzuk az alapvető normákat:

I. Mint szerző, csak a saját bejegyzéseimért, kommentjeimért valamint az általam írt lead-ekért (bevezetőkért) vállalok felelősséget.

II. Az olvasói e-maileket a tanulmanyi.osztaly.blog@gmail.com címre várom. A leveleket stilisztikailag, nyelvtanilag ellenőrzöm és ha kell javítom úgy, hogy a levél lényege, mondanivalója ne változzon.

III. Az olvasók által írt leveleket jól látható módon kiemelem, hogy ne lehessen összekeverni az általam írt sorokkal.

IV. Az e-maileket megőrzöm a későbbi félreértések elkerülésének érdekében.

V. Az olvasók által küldött és közzétett levelekkel nem azonosulok, nem tényként kezelem őket.

VI. A beérkezett panaszokat/észrevételeket eljuttatom az illetékes intézményekhez, ezért kérnélek titeket, hogy pontos beszámolókat írjatok. A neveket természetesen nem teszem közzé, teljesen anonim módon kezelem!

VII. A kommentek között nincs helye a rasszista, antiszemita, kirekesztő gondolatoknak.

VIII. A kommenteket megpróbálom moderálni, ha azonban lenne olyan, ami elkerüli figyelmemet, úgy minden felelősség a komment készítőjét terheli.

IX. A Blogon megjelenő minden információ a tulajdonomat képezi, hivatkozni csak a forrás megjelölésével lehetséges.

X. Mindezeken túl az oktatók, tanárok leveleit is várom, hiszen ők lehetnek azok, akik az intézmények érdekeit képviselik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tanulmanyiosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr274616488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása