Sajnálom, erre a kérdésre a Tanulmányi Osztály nem tud válasszal szolgálni. Keresse a tanszéki titkárságot. Hamarosan lejár a munkaidő. Nincs időm utánajárni. Ez nem a mi hatáskörünkbe tartozik.

 

Ha ezek közül találkoztál már akár csak az egyik kellemesen csengő válasszal, akkor elmondhatod magadról, hogy azok közé a kivételes személyek közé tartozol, akik a magyar felsőoktatás rendszerét marják. Bizonyára panaszkodtál is. Mert ugyan ki lenne az a végtelen türelemmel megáldott hallgató, aki mindezek mellett egy szó nélkül is elmenne? Szó szerint hallgatóként viselkedne? Kettő - három és fél év alatt aligha találhatunk erre példát.

Kompetensnek érzem magamat a témát illetően, hiszen majdnem öt esztendeig kísérte az utamat a tanulmányi osztály szelleme. Ugyanakkor leszerelt főiskolásként, ha tetszik veteránként már kevésbé elfogult szemmel tekintek a felsőfokú oktatásra, így megpróbálkozhatom azzal, hogy bejegyzéseimmel pártatlan színteret teremtek a felmerülő problémáknak.

Keress bátran! Ragadj klaviatúrát és írj e-mailt a tanulmanyi.osztaly.blog@gmail.com e-mail címre,

1. ha úgy érzed SÉRELEM ért a főiskolád/egyetemed részéről,
2. ha POZITÍV tapasztalataid vannak (ezeknek különösen örülnék),
3. vagy ha más, a felősoktatással kapcsolatos élményedet szeretnéd megosztani.


Várom leveleiteket,

Balogh Attila József

A bejegyzés trackback címe:

https://tanulmanyiosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr614612981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása