2012.07.12. 19:30
"Pofára osztályozás" - mégsem Városi Legenda?
Levélírónk szerint a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) egyik oktatója szimpátia alapján osztályoz. Az sajnos nem derül ki, hogy az oktató hogyan tartja számon a számára antipatikus személy nevét és a hozzá kapcsolódó arcot. Meglehet, hogy erre is van valamilyen zseniális módszere.
Ahogyan láttam, volt már egy olvasói levél a BKF-fel kapcsolatban. Amit most leírok neked és az olvasóknak szintén ott történt. Nem kitaláltam, valóban fültanúja voltam az esetnek. Ahogy mondani szokták: ha ezt valaki meséli nekem, akkor nem hiszem el.
Neveket, de még kurzust sem említek. Bizonyítani úgysem tudom az igazamat, a nyakamba meg nem hiányzik egy per.
Történt tehát, hogy egyik oktatómhoz mentem fogadóórára, mikor a takarítónő miatt kicsit várnom kellett a folyosón. Nem akartam összepiszkítani azt, amit felmosott. Ezért álltam meg egy másik tanár ajtaja előtt. Az ajtó résnyire volt nyitva, így ha nem is hangosan, de kihallatszott a beszélgetésük. Amit hallottam, teljesen megdöbbentett. Az idősebb azt ecsetelte fiatalabb kollégájának, hogy a kifejtős feladatok mennyire alkalmasak arra, hogy a számára nem szimpatikus hallgatókat lepontozza. Állítása szerint, már több éve szándékosan tesz a tesztekbe ilyen jellegű kérdéseket. Mivel ő tanár, mindent meg tud magyarázni, így a diáknak sohasem lehet igaza. Nagy nevetésben törtek ki, és a harminc év körüli tanársegéd pedig megköszönte a „hasznos tippet”.
Sejtem, hogy nem mondtam újat, de számomra ez eddig csupán városi legenda volt. Most már azonban tudom, hogy a BKF-nek van (legalább) egy olyan oktatója aki előszeretettel osztályoz pofára.
1 komment
Címkék: kommunikáció hallgató főiskola bkf osztályozás
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.